logga mobilversion

ÖPPET HUS PÅ AXEMA

Onsdagen den 23 maj öppnade vi portarna för att fira vårt 20-års jubileum. Kunder, leverantörer och branschkollegor var inbjudna och vi kan konstatera att resultatet kort och gott kan beskrivas succé!

Vi är oerhört stolta och glada över den makalösa uppslutningen och vi vill tacka alla er som tog er tiden att besöka oss!

Dagen började med en fullsatt utbildning på vårt passersystem Vaka. Vid 11-tiden droppade de första besökarna in och från lunchtiden var det fullt hus i stort sett hela dagen. Vi hade bemannade demonstationer med passersystemet Vaka och vi visade även våra porttelefoner Skyline och CityKit med flera intressanta nyheter. Ett tack också till våra partners från Alcadon och Swansons Telemekanik som hade tagit ett av våra konferensrum i besittning för att visa sina grejor. Besökare fick även tillfälle att tjuvtitta på nästa version av Vaka, och av reaktionerna att döma så känner vi att det är mycket spännande nyheter på gång som har premiär till SKYDD i september.

Givetvis hade vi också en tävling där besökarna fick svara på kluriga frågor. Nästan alla hade alla rätt och en utslagsfråga fällde slutligen avgörandet: Lars Wendelius, från Wendelius Passersystem AB, vann en riktig stadsraket till cykel i aluminium, med skivbromsar och stötdämpad framgaffel.

Vi säger GRATTIS och kör försiktigt till Lasse! Och återigen ETT STORT TACK FRÅN OSS ALLA PÅ AXEMA!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter