logga mobilversion

Kombiläsare A66

Lansering av kombiläsare med stöd för både Mifare och EM


Axema Access Control AB lanserar två nya beröringsfria läsare till VAKA passersystem med stöd för både Mifare och EM.

”Våra kunder har efterfrågat Mifare läsare till
VAKA-passersystemet och vi valde då att ta fram en smart kombiläsare som stödjer både Mifare och EM”, meddelar marknadschefen Richard Bergman.

Kombiläsaren A66 är bestyckad med display, mikrofon och postens IR samt en extra utgång för styrning av el-lås eller kamera och två ingångar för öppnarknapp och dörrkontroll, vilket gör den idealisk för entrédörrar och som porttelefon. Den enklare modellen A63 har stöd för Mifare/EM och har knappsats och högtalare som ger talade instruktioner hur systemet används. 

”Vårt system är anpassat för alla, exempelvis kan du lägga in individuella dörröppningstider för rörelsehindrade, vilket gör det idealiskt för hyresgäster med olika behov i flerbostadshus. Vi tror också Mifare/EM-läsaren är det perfekta valet för kontorsfastigheter där man har flera passersystem med olika lästekniker och där användarna kan använda sina befintliga nyckelbrickor, såsom i kontorshotell och köpcentrum”, säger Philip Wachtmeister, VD på Axema.

”Kunderna får också flexibiliteten att stegvis övergå från EM till Mifare, då Mifare läsarteknik blir allt vanligare inom bl.a. kommuner och myndigheter”, tillägger Richard.

VAKA är ett modernt passersystem med en rad unika egenskaper som gör det enkelt att lägga till nya funktioner med insticksmoduler för porttelefoni, radioläsare, motorlås och externa högtalare.  Den integrerade Webb-plattformen i kombination med modern systemkonstruktion ger en kostnadseffektiv lösning avseende installation, daglig drift och utbyggnad, vilket garanterar ett framtidssäkert passersystem utan gränser! 


Axema Access Control AB är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför produkter inom passerkontroll och porttelefoni för kunder med höga krav på säkerhet, funktion och kvalitet. 
Produkterna tillverkas i Sverige med försäljning och installation via återförsäljare inom el-, lås- och säkerhetsinstallatörer över hela Sverige.


För ytterligare information vänligen kontakta Philip Wachtmeister (VD) på telefon 08-722 34 40  eller epost: [email protected]

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter