mobil logga

BC Sweden (Jaguar & Land Rover) - nöjda efter installationen av VAKA

BC Sweden (generalagent i Sverige för Jaguar & Land Rover) har låtit Läns Alarm installera passersystemet VAKA från Axema.

LÄNS ALARM SÄKRADE NY ADRESS
I samband med flytten tog BC Sweden - Jaguar & Land Rover - kontakt med Läns Alarm för installation av inbrottslarm och passersystem till de nya lokalerna.
Jonas Lindow, VD för BC Sweden:
– Vår flytt var ett stort projekt, installationen av larm och passersystem var det definitivt inte. Allt flöt väldigt smidigt, från första kontakten med Läns Alarm tills allt var installerat och klart.

”PASSERSYSTEMET VAKA FUNGERAR VÄLDIGT BRA”
Inpassering sker mycket enkelt med en personlig tagg som är programmerad för var och när den är giltig. Utanför kontorstid, och för larmstyrning, används även en personlig kod.
– Passersystemet fungerar väldigt bra, oerhört enkelt och det går inte att göra fel! Läsaren förklarar hur du ska göra, med instruktioner via en inbyggd högtalare och en textdisplay, och det bara fungerar.
- Jag är säkert inte ensam om att minnas arbetsplatser där man på sitt skrivbord haft en lång lista, en lathund, att använda när man är först in eller sist ut från kontoret. Och gjorde man något i fel ordning på listan så gick larmet. Sånt slipper vi med Läns Alarms system, det är helt problemfritt, avslutar Jonas Lindow.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter