logga mobilversion

AXEMA förstärker organisationen

Vi är glada att hälsa våra nya medarbetare William Karlsson Groth och Björn Hellman välkomna till Axema.

William Karlsson Groth förstärker försäljningen i region Göteborg och Västra Götaland

I takt med att vår försäljning ökar förstärker vi säljkåren med William Karlsson Groth som kommer att arbeta med försäljning i Göteborg och Västra Götaland.
 
”William som senast kommer från Certego har den kunskap och erfarenhet inom säkerhetssystem som krävs för att stötta våra återförsäljare med allt från projektering till affär. I en starkt växande region kommer William tillsammans med regionskollegan Kehn Hjortbalk att aktivt bearbeta Västsverige”, säger försäljningschefen Ola Thörnqvist.
 
"Det känns fantastiskt spännande att ansluta till Axema som har ett starkt erfaret säljteam, framtidssäkra och mycket användarvänliga produkter inom passerkontroll”, avslutar William.

Björn Hellman – ansvarig för Axemas inköp

Axema förstärker även organisationen inom inköp, och gör detta med Björn Hellman.

”Björn som har lång erfarenhet av internationellt inköp inom säkerhetsbranschen ansvarar nu för Axemas inköp och blir ett starkt tillskott till bolaget”, säger VD Philip Wachtmeister. Björn kommer närmast från Vanderbilt (Bewator) där han har haft motsvarande funktion.

”Att jag nu får arbeta med Axema som har ett spännande produktutbud inom passerkontroll som ligger i teknikens framkant är otroligt inspirerande och roligt. Att dessutom få arbeta med trevliga och duktiga kollegor med lång erfarenhet inom branschen är mycket stimulerande”, kommenterar Björn.
 
 
 
Vi välkomnar dem båda till Axema!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter