Trådbunden porttelefon på Tegelbruket

Trådbunden porttelefon på Tegelbruket

Bild: Järngrinden AB

Flerbostad i Halmstad

Axema är stolt leverantör av lösningar för ökad säkerhet och trygghet i bostadsprojektet Tegelbruket i Halmstad där man installerat trådbunden porttelefon och integrerat med Axema VAKA passersystem.

Installation: Axema VAKA passersystem>>
Installatör: Falkenbergs Elistallationer >>
Projektör: Järngrinden AB>>
Axema säkerhetslösningar för: Kontor>>Flerbostad>>Handel>>Industri>>
Axema: Säkerhetssystem & produkter>>

Projektet
Tegelbruket är ett stort och spännande bostadsprojekt där tre punkthus byggts i etapper. Projektet står nu klart och de tre husen är fyllda med hyresgäster.

Varje huskropp är utförd med 110 lägenheter fördelat på 16 våningsplan. Från Takterrasserna erbjuds en vidunderlig, milsvid utsikt över Halmstad och ut över havet.

Tegelbruket är ett nytt och uppseendeväckande landmärke som med sina tre torn nära Halmstads norra infart syns långväga. Det bildar också ett helt nytt kvarter med butiker, gym, grönområden och parkeringar.

Installation
El-entreprenör för projektet är Falkenbergs Elinstallationer. -Vi är mycket nöjda med Axema som funnits med hela vägen från projektering, leverans och teknisk support vid driftsättning och utbildning, säger projektledare Fredrik Larsson, Falkenbergs Elinstallationer.

Projektör
Bakom projektet står Järngrinden AB, ett Boråsbaserat entreprenörsföretag som framgångsrikt utvecklar fastighetsprojekt för såväl bostadssegment som fastigheter för kontor, handel och hotell.

Tillbaka till referenser>> Hem>>

Dela på
Facebook Linkedin Twitter