Axema i samarbete med Renz digitala Fastighetsboxar

Axema i samarbete med Renz digitala Fastighetsboxar

På SKYDD 2018 på Stockholmsmässan kommer Axema att visa upp Renz digitala fastighetsboxar som förstärker Axemas erbjudande mot flerbostadsmarknaden.

”Vi är mycket glada över vårt nya samarbete med Renz Sweden AB som ger oss möjlighet att erbjuda Renz e-Line serie av intelligenta boxsystem för brev- och pakethantering till våra installatörer och slutkunder. Kunderna kommer att på ett snabbt och smidigt sätt kunna administrera postboxarnas digitala namnskyltar och elektroniska lås direkt i Axema VAKAs passersystem”, säger en nöjd Philip Wachtmeister VD på Axema Access Control AB.

”Både Renz och Axema bygger sina system på moderna plattformar och våra produkter håller mycket hög kvalitet, vilket ger våra gemensamma kunder en trygghet för en långsiktig prisvärd investering”, säger Johan Axfors, CTO på Renz Sweden AB.

Axema Access Control AB

Axema startade 1992 och utvecklar säkra passersystem för flerbostadshus, kontor, handel, industrifastigheter och offentliga lokaler. Både utveckling och produktion sker i Sverige och försäljningen görs via grossister och installatörer. Vårt egenutvecklade passersystem Axema VAKA™ är inne på 3:e generationen och hyllas för sin enkelhet att projektera, installera och administrera. Med stilren design, skapad för nordiska förhållanden, och en modern plattform, är Axema VAKA ett drift- och framtidssäkert val byggt för dig.

Renz Sweden AB

Renz levererar fastighetsboxar med hög kvalité. Renz är ett tyskt företag som grundades 1925 och som har 750 anställda idag. Samtliga boxar utvecklas och tillverkas i Europa där man också är marknadsledande av brevlådor, fastighets- och paketboxar.

För mer information kontakta:

Philip Wachtmeister – VD Axema Access Control AB.
E-post: [email protected]
Tel: 0708-558892

Johan Axfors – CTO Renz Sweden AB.
E-post: [email protected]
Tel: 036-8602143

Dela på
Facebook Linkedin Twitter