Axema VAKA™ integrerat med Alliera från Amido

Axema VAKA™ integrerat med Alliera från Amido

Passersystemet Axema VAKA™ har nu integrerats med den överordnade tjänsten Alliera från Amido. Alliera används av vart femte stort fastighetsbolag och nu kan de sömlöst integrera Axema VAKA i sina fastighetsbestånd.

– Det är enkelt att projektera, installera och använda Axema VAKA så för oss blev det naturligt att integrera med Amido för att göra det enkelt för kunder som har flera olika passersystem, säger Philip Wachtmeister, vd på Axema AB.
Integrationen innebär att Axema VAKA systemet enkelt kan styras via Alliera tillsammans med över dussinet andra passersystemsfabrikat. Detta ger kunden ett enhetligt administrationsgränssnitt och hög flexibilitet på vilka passersystemslösningar passar bäst i de olika fastigheterna.

– Integrationen av Axema ligger i linje med vår ambition att kunder ska ha frihet att välja.
Med sitt systemhar Axema tagit fram smarta tekniska innovationer som jag tror kommer gynna våra kunder, säger Johnny Berlic, vd på Amido AB.

Om Axema

Axema startade 1992 och utvecklar säkra passersystem för flerbostadshus, kontor, handel, industrifastigheter och offentliga lokaler. Både utveckling och produktion sker i Sverige och försäljningen görs via grossister och installatörer. Det egenutvecklade passersystemet Axema VAKA™ är inne på 3:e generationen och hyllas för sin enkelhet att projektera, installera och administrera. Med stilren design, skapad för nordiska förhållanden, och en modern plattform, är Axema VAKA ett drift- och framtidssäkert val byggt för dig.

Om Amido

Vår vision är administrationsfria och öppna passersystem där du får full frihet att välja det som är bäst för varje dörr. Detta gör vi genom vår plattform Alliera som förenar många olika passersystem så de enkelt kan skötas online genom ett gränssnitt – många fabrikat, ett system.

För mer information kontakta:

Philip Wachtmeister – VD Axema Access Control AB.
E-post: [email protected]
Tel: 0708-558892
www.axema.se

Johnny Berlic, VD Amido AB
E-post: [email protected]
Tel: 031 719 20 70
www.amido.se

Dela på
Facebook Linkedin Twitter