Ett enkelt och smidigt passersystem för dig som är installatör.

Söker du ett passersystem som är enkelt installera och anpassa efter dina kunders behov? Då har du kommit rätt. När vi skapade Axema VAKA tog vi stor hänsyn till våra kunder men vi hade också dig som är installatör i åtanke.

Säkra passersystem för installatörer

Inspireras du av säkra, smidiga passersystem baserade på den senaste IP-tekniken?

Då ska du titta närmare på Axema VAKA. När teknik är som bäst är den oftast användarvänlig och smidig att hantera. Därför går det mesta i enkelhetens tecken när det gäller Axema VAKA. Systemet är smidigt för dig som installatör att projektera och installera. Till och med utbildningen av kunderna är enkel när ditt arbete är klart.

Modulbaserad frihet

Modulbaserad frihet när den är som bäst.

Utöver den enkla hanteringen uppskattar många installatörer att passersystemet är skalbart. Tack vare ett flexibelt upplägg med moduler installerar du precis så många dörrar och funktioner som din kund behöver. Det är en stor fördel eftersom du kan tillmötesgå kunder som kanske inte vill ha ett omfattande system från början utan hellre bygger på efter hand. Att Axema VAKA tillverkas i Sverige är ytterligare en fördel för dig som installatör. Våra produkter finns alltid i lager.

Axema – support till återförsäljare och installatörer

Vi hjälper dig!

Axema VAKA är visserligen enkelt att installera men ibland dyker det upp frågor. Vårt engagerade supportteam är till för dig som är installatör. Allt du behöver göra är att ringa 08- 722 34 40 så hjälper vi dig. Väl mött!