Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vi söker en innesäljare! Nu har du möjlighet att bli en del av vårt härliga gäng på huvudkontoret i Årsta.

Innesäljare till Axema

Har du ett naturligt sinne för försäljning och kundservice? Hos oss är de personliga egenskaperna det viktigaste när vi anställer nya medarbetare. Vi är ett sammansvetsat team som trivs och har kul tillsammans och sätter alltid kunden i fokus, vilket gör att vi hela tiden strävar efter att erbjuda marknadens bästa kundsupport. På Axema får du varierande och betydelsefulla arbetsuppgifter med utvecklingsmöjligheter i ett bolag under stark tillväxt!

Om företaget

Axema utvecklar och tillverkar passersystem, porttelefoner, kodlås samt informations- och bokningssystem. Axema har varit verksamt sedan 1992 och är teknikledande i sin bransch med ett produktutbud som är unik inom sitt område. Produkterna säljs i huvudsak på den svenska marknaden men har även internationella kunder. Vi är i dagsläget 36 medarbetare med huvudkontor i Årsta dit också denna tjänst är förlagd.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare på Axema bygger och bevarar du kundrelationer via telefon samt med de kunder som besöker Axema på plats. Du jobbar i vårt affärssystem med leveranser, offerter och order samt projekterar, vägleder och säljer det för kunden bästa produktalternativet. Delaktighet i hantering av Axemas hämtlager samt produktion av passerbrickor med egentryckt kundlogga är andra exempel på åtaganden. Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta i en grupp om fyra medarbetare i nära samarbete med regionsäljarna.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du en lagspelare som värnar om att bidra till en positiv stämning och du har en stark drivkraft för försäljning och kundservice. Vidare är du ödmjuk för att arbeta med olika ärenden, stort som smått.

Meriterande för tjänsten är följande:

  • Avslutad gymnasial utbildning och andra relevanta påbyggnadsutbildningar.
  • Förståelse inom elteknik och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
  • God datorvana och kunskaper inom Office-paketet.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska.
  • Ostraffad i belastningsregistret.

Övrig information

Om du är intresserad av att ansluta dig till vårt härliga gäng, sök tjänsten med ett personligt brev och CV till försäljningschefen Bengt Antonelius på [email protected]. Skicka gärna din ansökan snarast, senast den 24 juni, då vi gör ett löpande urval. Märk din ansökan med ”Innesäljare Axema”

Vid frågor om tjänsten kontakta Bengt Antonelius via mail eller telefon 070-518 90 81.

Varmt välkommen med din ansökan.

Axema Access Control AB

Dela på
Facebook Linkedin Twitter