En tryggare industri med Axema VAKA passersystem

Komplett passersystem för industri

Industriverksamheter har ofta flera olika delar som behöver skyddas. Axema VAKA hanterar dem alla så att arbetet på anläggningen flyter på utan avbrott. Om nya behov skulle uppstå i verksamheten är det lätt att bygga vidare med nya funktioner eftersom systemet är modulbaserat.

Smidig passage genom dörrar, grindar och portar är en självklarhet i en industrifastighet. Samtidigt måste ofta stora tillgångar inom anläggningen säkras på ett effektivt sätt. Indirekt berör säkerheten också allmänheten som riskerar att komma i kontakt med trucktrafik och andra farliga inslag i anslutning till fastigheten.

Här är några smarta funktioner som vi tror passar dig.

En enhet, många möjligheter
Snabb, smidig passage

Det ska vara enkelt för medarbetare och besökare att passera. Vår kombiläsare med porttelefon har många användarvänliga funktioner i en och samma enhet.

Smart dörrfunktion
Smarta dörrfunktioner

Kanske är vår smarta, beröringsfria läsare en bra lösning för din anläggning? Vårt dörrlarm höjer säkerheten, till exempel om en utrymningsdörr öppnas av obehörig.

Flexibel grindpassage
Flexibel grindpassage

Välj mellan att öppna med radiosändare på upp till 50 meters avstånd eller passera med vanlig nyckelbricka.

Reglera maskinanvändningen
Reglera maskinanvändningen

Har du behov av att styra vem som får nyttja maskiner under vissa tider? Då har vi läsaren för dig.

Trådlosa möjligheter
Trådlösa möjligheter

Med Axema VAKA sparar du tid och pengar eftersom du slipper gräva för kablage. Dörrar och byggnader kopplas ihop trådlöst inom ett avstånd på upp till 1,5 kilometer.

Anpassat för alla
Anpassat för alla

Du förlänger enkelt inpasseringstiden för funktionsnedsatta. Synskadade kan få talade instruktioner från läsaren och hörselskadade instrueras från displayen.

Vill du bli kontaktad av installatör?

Vill du bli kontaktad av en installatör?

Nyfiken på vilka funktioner i Axema VAKA som passar din fastighet bäst? Våra auktoriserade återförsäljare finns över hela landet och berättar gärna mer om vilka möjligheter som finns. Skicka ett mejl så förmedlar vi kontakten till en installatör.

Hitta en installatör
Axema VAKA broschyr kontor industri.jpg

Ladda ner vår broschyr!

Ta del av våra samlade tankar om passersystem för BRF:er och flerbostadshus.

Ladda ner