Familjen Piano – smarta passerbrickor i VAKA®

Våra nya, färgstarka passerbrickor Piano har smarta chip för enkel administration i VAKA®. Tjänster som längre tid för passage, tvättstugebokning och öppning av elektroniska fastighetsboxar aktiveras och regleras smidigt i passersystemet.

Läs mer

Öppettider under trettonhelgen

Över helgen har vi följande öppettider.

Läs mer

Mässor i januari 2023

Kom och träffa oss på följande mässor i januari! Mässorna är kostnadsfria. Gå in och anmäl dig till den mässa och ort du vill besöka. Vi ses!

Läs mer

Julhälsning från Axema

Läs mer

VAKA® Motorlåsmodul Safetron C14 – en smart Motorlåsmodul

VAKA® C14 är vår senaste plugin-modul i slimmad design med inbyggd styrenhet till Safetron motorlås i 6000-serien. Den ersätter ordinarie styrenhet CU2. Därmed får du en enkel och automatisk konfiguration av lägesindikeringar för dörr och låskolv.

Läs mer

Centralrack C91 och Rackfäste C92 – nya stjärnor i VAKA®-familjen

Ett utbyggt VAKA®-system kan ta upp mycket väggyta. Därför har vi tagit fram en smart, snygg och effektiv lösning – Centralrack C91.

Läs mer

Mässan SKYDD 25–27 oktober, monter A:10:33

Läs mer

Elmässan 19–20 oktober, monter L:12

Kom och träffa oss på Elmässan i Kista, monter L:12 19–20 oktober. Mässan är kostnadsfri att besöka. Vi bjuder på nyheter, en god kopp kaffe och wraps.

Läs mer

Fastighetsmässan 14–15 september, monter H:05

Kom och träffa oss på Fastighetsmässan i Malmö 14–15 november! 😀 Mässan är kostnadsfri att besöka, hämta din biljett här hos oss💯

Läs mer