AxPlock november 2021

Lagom till höstens sista dagar förgyller vi dagen med ett spännande AxPlock november! Läs om hur du skapar smarta styrningar av t.ex. tvättmaskiner för minskning av maskinslitage, kostnadseffektiva abonnemang och Fastighetsmässan på ons-tors ⭐

Läs mer

Styrelsemässan Uppsala 18 november!

Nu laddar vi upp inför Styrelsemässan i Uppsala Konsert & Kongress 18 november! Kom och besök oss, mässan är kostnadsfri att besöka..

Läs mer

Fastighetsmässan 24-25 november

Kom och träffa oss på Fastighetsmässan i Kista 24-25 november! 😀 Mässan är kostnadsfri att besöka, du hittar oss i monter E:18! 💯

Läs mer

VAKA Steg 2 – Fortsättningskurs online

Har du gått VAKA grundutbildning eller jobbar du mer regelbundet med VAKA? Det betyder att du har en del kunskap inom VAKA & inom nätverk, då är VAKA Steg 2 kursen för dig! 👌 Vi håller Steg 2 onlinekurs på onsdagar mellan 14:00-16:00.

Läs mer

Sectech 27-28 okt. 2021

Imorgon slår portarna upp för Sectech 2021, en av årets största säkerhetsmässor! ? Kom förbi vår monter (03:04) så berättar vi bl.a. om hur nya VAKA generation 4 ger mer kontroll och ett ännu säkrare, tryggare och mer tillgängligt passersystem.

Läs mer

Idag lanserar vi VAKA generation 4

Nu är det äntligen dags, idag lanserar vi VAKA generation 4! ?? Det betyder att det är dags att boka uppgradering hos din VAKA säkerhetsinstallatör.

Läs mer

Vi investerar för framtiden

Snart är det dags, den 19 oktober lanserar vi VAKA generation 4! ⭐Varför har vi då utvecklat VAKA generation 4, nästa generations mjukvara? ?

Läs mer

Kostnadsfri uppgradering

Den 19 oktober lanserar vi VAKA generation 4! För att alla ska kunna ta del av vår utveckling av säkrare passersystem så är våra programuppgraderingar kostnadsfria.

Läs mer

VAKA Admin

Den 19 oktober lanserar vi VAKA generation 4 med ett helt nytt webbgränssnitt för administratören!

Läs mer

VAKA Notification

Vi fortsätter satsningen att utveckla säkerhet för ökad trygghet i framtiden. Den 19 oktober lanserar vi VAKA generation 4 och VAKA Notification är en ny funktion i det nya VAKA.

Läs mer