Nytt produktsortiment- AX-Power strömförsörjning

Nu kommer vårt nya AX-Power sortiment med nya smarta Plus-serien som är påbyggnadsbar från 4 till 12 portar i samma enhet! Helt briljant! 💡 👌 💡

Läs mer

Nu kör vi Säkerhet Syd på Malmömässan 26-27 feb

26-27 februari träffar du Ola, Niklas och Jonas på Malmömässan som kommer att visa och berätta om våra flexibla säkerhetslösningar. Hämta din kostnadsfria biljett genom att klicka på läs mer här nedan, så ses vi på onsdag och torsdag nästa vecka: 😃👌

Läs mer

AxPlock februari 2020

Ett smart dörrlarm med sirén och blixtljus, radionyckel med inbyggd EM-tagg och taggar med eget tryck. Detta och mycket mer kan du läsa vidare om i AxPlock februari.

Läs mer

Norden runt och denna helg i Lillehammer på norska låssmedsträffen

Vår nordiska satsning tar oss till spännande möten Norden runt och denna helg till Lillehammer där vi fick ett väldigt fint mottagande på den årliga norska låssmedsträffen med närmare 700 deltagare.

Läs mer

AxPlock januari 2020

AxPlock - Hur skyddas läsaren från väder och vind? Hur undviker man att passerbrickan kopieras? Hur ser man till att montaget vid utbyte av läsaren ser snyggt och prydligt ut? Dessa och många fler frågor får du svar på i AxPlock.

Läs mer

En riktigt nöjd användare, finaste komplimang man kan få

Efter lite sociala media scrollande så snubblade en Axema medarbetare över en reklamfilm. Det var Gnistra Städ Säkerhetsstädning som gjort en reklamfilm för sina tjänster där vårt säkerhetssystem är bland det första som syns! 😊

Läs mer

God fortsättning!

Äntligen går vi mot ljusare dagar och vi kan med 2019 bakom oss bara säga Tack! ⭐ 2019 har varit ett fantastiskt år och vi ser nu fram emot ett lika fantastiskt och lyckosamt 2020 tillsammans med alla er gamla, nya och framtida vänner! Nytt år, nytt decennium, nya möjligheter 💯😊.

Läs mer

Vi expanderar i Norden!

Nu satsar vi ordentligt för att expandera i Norden och startat upp spännande samarbeten med AM-Security Oy och FSM Group Oy i Finland samt med Fibex AS och Boysen & Munthe AS i Norge.

Läs mer

Axema – DI Gasellföretag 2019!

Det är med stor ödmjukhet vi tackar alla våra kunder, medarbetare, partners och leverantörer för att ni trott på oss och gjort det möjligt för Axema att uppfylla de högt ställda kraven för att bli ett Gasellföretag!

Läs mer

Prisat projekt med Axema VAKA

Axema gratulerar Wästbygg som prisats för sitt projekt Mandarinen 2 i Varberg!

Läs mer