Jobba hos oss

Vi söker en innesäljare! Nu har du möjlighet att bli en del av vårt härliga gäng på huvudkontoret i Årsta.

Läs mer

AxPlock maj 2021

Inte nog med att den efterlängtade våren är här, idag kommer även AxPlock maj, fylld med smarta lösningar & tillbehör för en säkrare och tryggare vardag 😊🌞.

Läs mer

VAKA digital informationstavla & bokningssystem

Öka tryggheten, skapa ordning & reda i trapphuset samt tvättstugan med Axema VAKA informationstavla och bokningssystem.

Läs mer

Installation av passersystem, bokningssystem och porttelefon på BRF

Axema Vaka har installerats på Brf Slånbäret i Örebro. Projektledare Stefan Morin och Tobias Alvarsson, ledande säkerhetstekniker på Midroc i Örebro är nöjda med slutresultatet.

Läs mer

AxPlock april 2021

Lansering av ny flexibel bordsläsare, fjärröppning av garaget och säkra passerbrickor 💯 nu är AxPlock april ute med spännande nyheter och fler uppskattade klassiker ⭐👌

Läs mer

Porttelefon redo för videosamtal

CityKit DUOX PLUS trådbunden porttelefoni är ett perfekt allt-i-ett paket för och innehåller allt du behöver för att köra igång. Trygghet för företaget, hotellet eller villan redo för videosamtal 👌.

Läs mer

Justerade öppettider under påsken

Nu nalkas det påsk! Godis, ägg och påskmust i mängder hela påskhelgen! 🐣 Klicka på bilden för att se våra öppettider under påsken:

Läs mer

Träffa oss på Stora Styrelsemässan Online

Träffa oss på Stora Styrelsemässan ONLINE 14–15 april, en av Sveriges största digitala mötesplatser för BRF:er och styrelser!

Läs mer

AxPlock mars 2021

Varsågod, här kommer AxPlock mars! 😃 Smarta tillbehör, VAKA porttelefon, Webinar och mycket annat 👌⭐

Läs mer

Tryggt och säkert med VAKA porttelefoni

Har ni porttelefon i entrén? Med VAKA porttelefoni skapas hög säkerhet, bra service och ökad tillgänglighet i entrén. Systemet och läsaren är särskilt utvecklade för att det ska var enkelt att installera oavsett om ett gammalt system ska bytas ut eller om det är en nyinstallation. 👌

Läs mer