AxPlock januari 2020

AxPlock - Hur skyddas läsaren från väder och vind? Hur undviker man att passerbrickan kopieras? Hur ser man till att montaget vid utbyte av läsaren ser snyggt och prydligt ut? Dessa och många fler frågor får du svar på i AxPlock.

Läs mer

En riktigt nöjd användare, finaste komplimang man kan få

Efter lite sociala media scrollande så snubblade en Axema medarbetare över en reklamfilm. Det var Gnistra Städ Säkerhetsstädning som gjort en reklamfilm för sina tjänster där vårt säkerhetssystem är bland det första som syns! 😊

Läs mer

God fortsättning!

Äntligen går vi mot ljusare dagar och vi kan med 2019 bakom oss bara säga Tack! ⭐ 2019 har varit ett fantastiskt år och vi ser nu fram emot ett lika fantastiskt och lyckosamt 2020 tillsammans med alla er gamla, nya och framtida vänner! Nytt år, nytt decennium, nya möjligheter 💯😊.

Läs mer

Vi expanderar i Norden!

Nu satsar vi ordentligt för att expandera i Norden och startat upp spännande samarbeten med AM-Security Oy och FSM Group Oy i Finland samt med Fibex AS och Boysen & Munthe AS i Norge.

Läs mer

Axema – DI Gasellföretag 2019!

Det är med stor ödmjukhet vi tackar alla våra kunder, medarbetare, partners och leverantörer för att ni trott på oss och gjort det möjligt för Axema att uppfylla de högt ställda kraven för att bli ett Gasellföretag!

Läs mer

Prisat projekt med Axema VAKA

Axema gratulerar Wästbygg som prisats för sitt projekt Mandarinen 2 i Varberg!

Läs mer

Axema i samarbete med Renz digitala Fastighetsboxar

På SKYDD 2018 på Stockholmsmässan kommer Axema att visa upp Renz digitala fastighetsboxar som förstärker Axemas erbjudande mot flerbostadsmarknaden.

Läs mer

Axema VAKA™ integrerat med Alliera från Amido

Passersystemet Axema VAKA™ har nu integrerats med den överordnade tjänsten Alliera från Amido. Alliera används av vart femte stort fastighetsbolag och nu kan de sömlöst integrera Axema VAKA i sina fastighetsbestånd.

Läs mer

Mobilt bredband för Axema VAKA porttelefon och fjärradministration

Sedan en tid tillbaka har det analoga telefonnätet börjat släckas ned här och var i Sverige, och på sikt kommer mera av det gamla kopparnätet att tas ur drift. Även kostnaderna för traditionella telefonabonnemang har skjutit i höjden, med månadsavgifter kring 300 kr.

Läs mer