Nu rekryterar vi en ny supporttekniker!

Nu rekryterar vi en ny supporttekniker!

Nu söker vi en Supporttekniker till vårt härliga gäng i Årsta! Är du vår nya stjärna? ⭐ Sista ansökningsdatum, 31 maj 2020 så ansök redan idag 😃

Har du erfarenhet av att arbeta med nätverk samt har ett brinnande teknikintresse? Här får du möjligheten att bli del av en teknikledande verksamhet där företagskulturen präglas av gemenskap och prestigelöshet.

Om jobbet
Vi söker efter en Supporttekniker till vårt härliga team i Årsta, Stockholm. Ingen dag är den andra lik och arbetsdagen kan variera från felsökning och support via telefon eller fjärrstyrning, till att hantera serviceutbyten och returer. Periodvis är det ett högt tempo och därför är det viktigt att du är flexibel och har lätt för snabba prioriteringsskiften. Vi pratar ofta med våra kunder och det är en självklarhet att du är serviceinriktad och lämnar en kund nöjd.

Den vi söker
Som person trivs du med att ta ansvar och du uppskattar teamwork lika mycket som självständigt arbete. Du har en positiv inställning, arbetar strukturerat och noggrant samt är välorganiserad. Du kan formulera dig tydligt både på svenska och engelska då våra produkter säljs både på den svenska marknaden och internationellt.

Krav på grundläggande kunskaper inom:
Svagström/elektronik
Nätverk
Office-paketet

Meriterande med kunskaper inom:
Inbrottslarm
Porttelefoni generellt

Om företaget
Företaget tillverkar och utvecklar produkter inom passersystem och har varit verksamt sedan 1992. I dagsläget består sortimentet av passagesystem, kortläsare, porttelefoner och kodlås. På kontoret i Stockholm sitter 25 personer och denna tjänst är förlagd på företagets supportavdelning där du arbetar i en sammansvetsad grupp på 4 medarbetare.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan till oss, sista ansökningsdatum är 31 maj. Vi intervjuar fortlöpande under annonseringstiden och kan komma att anställa innan sista ansökningsdatumet så ansök redan idag: [email protected]. Märk ämnesraden med ”Ansökan supporttekniker

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Plats: Stockholm, söderort
Arbetstider: Mån-tors: 07.45-16.30, fred: 07:45-15.15.
Lön: Fast lön enligt överenskommelse sex månaders provanställning, inklusive förmåner.

Facebook Linkedin Twitter