logga mobilversion

AXEMA - din leverantör av smarta passersystem

VÅRA LÖSNINGAR:

Flerbostad

Handel

Kontor

Industri

Offentliga lokaler

Övrigt

 Nyheter / referenser

Niklas Girvall har börjat på Axema som säljare i södra Sverige. 

Läs hela inlägget »

I Öresunds pärla finns Brf Berga, som är Helsingborgs största bostadsrättsförening. För en tid sedan påbörjades ett stort arbete då föreningen upphandlade renoveringar som bland annat omfattade installation av nytt porttelefonsystem. 436 lägenheter har utrustats med varsin svarstelefon med inbyggd videoskärm.
”Vi valde att satsa på videoporttelefon, framför allt för att öka tryggheten hos våra medlemmar”, berättar Karin Alfredsson på HSB, som bistått föreningen under upphandlingen. Hon fortsätter; ”När en besökare ringer på så öppnas videoöverföringen automatiskt och i lägenheten ser man alltså direkt på skärmen vem som står nere vid porten. Detta innebär att man kan välja att inte ens svara, alltså lyfta luren, om man inte känner igen påringaren”.

Installationen har genomförts av Prenad, ett lokalt företag som ingår i Bravida Sverige. Projektansvarige Tobias Sjölin; ”Vi har följt den övriga renoveringen (nya badrum, stambyten mm.) och installationen har flutit på riktigt smidigt. Från en centralutrustning i varje fastighet kopplar vi endast en tunn 2-ledarkabel till varje lägenhet”. ”Detta tillsammans med hög produktkvalitet och att systemet är mycket enkelt att driftsätta betyder väldigt mycket i en sådan här affär!” Tobias berättar också att upphandlingen inkluderade en välutrustad svarsapparat som standard och man har sedan haft möjlighet att lägga till en lyx-variant, som ca 20 % av lägenheterna har valt.

Jonas Munzert från Axema har bistått Prenad genom hela processen;
”Brf Berga upplever inte att området haft problem med vandalism och liknande men väljer ändå att satsa på porttelefon med video. Man har alltså lagt stor vikt på den ökade trygghetsfaktorn som en videobild ger.”
En nöjd Jonas avslutar med; ”Projektet HSB Berga har stor strategisk betydelse för oss och har lett till beställningar med videoporttelefon från andra föreningar!”

Brf Berga består av 22 hus med sammanlagt 436 lägenheter vilket gör den till Helsingborgs största HSB förening. 66 entréer har fått porttelefon installerat med integrerad kamera samt läsare till passersystemet.

Läs hela inlägget »

Vi är glada att hälsa våra nya medarbetare William Karlsson Groth och Björn Hellman välkomna till Axema.

William Karlsson Groth förstärker försäljningen i region Göteborg och Västra Götaland

I takt med att vår försäljning ökar förstärker vi säljkåren med William Karlsson Groth som kommer att arbeta med försäljning i Göteborg och Västra Götaland.
 
”William som senast kommer från Certego har den kunskap och erfarenhet inom säkerhetssystem som krävs för att stötta våra återförsäljare med allt från projektering till affär. I en starkt växande region kommer William tillsammans med regionskollegan Kehn Hjortbalk att aktivt bearbeta Västsverige”, säger försäljningschefen Ola Thörnqvist.
 
"Det känns fantastiskt spännande att ansluta till Axema som har ett starkt erfaret säljteam, framtidssäkra och mycket användarvänliga produkter inom passerkontroll”, avslutar William.

Björn Hellman – ansvarig för Axemas inköp

Axema förstärker även organisationen inom inköp, och gör detta med Björn Hellman.

”Björn som har lång erfarenhet av internationellt inköp inom säkerhetsbranschen ansvarar nu för Axemas inköp och blir ett starkt tillskott till bolaget”, säger VD Philip Wachtmeister. Björn kommer närmast från Vanderbilt (Bewator) där han har haft motsvarande funktion.

”Att jag nu får arbeta med Axema som har ett spännande produktutbud inom passerkontroll som ligger i teknikens framkant är otroligt inspirerande och roligt. Att dessutom få arbeta med trevliga och duktiga kollegor med lång erfarenhet inom branschen är mycket stimulerande”, kommenterar Björn.
 
 
 
Vi välkomnar dem båda till Axema!

Läs hela inlägget »

Arkiv

Senaste nyheter