Axema VAKA Utbildningar

Utbildningar

❗ På grund av rådande Covid-19 situation och skärpta rekommendationer/restriktioner i Sverige har vi pausat fysiska utbildningar runt om i landet där deltagare från olika företag närvarar samtidigt. Vi följer noga FHM senaste rekommendationer och hoppas kunna återta dessa efterfrågade kurser så snart som möjligt.

💡 Vi kommer fortsätta utföra våra företagsanpassade utbildningar på plats hos er där vi är max 5 st. personer, en Axema kursledare och max. 4 st. kursdeltagare som tillhör samma företag, detta givetvis förutsatt att vi kan hålla rekommenderat avstånd till varandra. Fyll i anmälan för vilken utbildning ni är intresserade av samt ort så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

📌VAKA-grundutbildning är för dig som jobbar med installation och driftsättning av passersystemet VAKA och har ringa eller ingen kunskap inom VAKA.

  • Webinar ”Tryggare Fastighet”, 25:e februari 18:00-18:30. Kostnadsfritt. Riktar sig till dig inom BRF och fastighetsägare.
  • Webinar ”Få en nöjd uppdragsgivare med VAKA passersystem”, 18:e mars 14:00-14:30. Riktar sig till dig som arbetar med projektering inom säkerhet. 
  • Webinar, ”Axema VAKA”, 23:e mars 13:00-13:45. I samarbetet med AXS. Riktar sig till dig som arbetar med installation och driftsättning inom säkerhet.
  • Webinar, ”Axema VAKA”, 30:e mars 09:00-09:45. I samarbetet med Copiax. Riktar sig till dig som arbetar med installation och driftsättning inom säkerhet.

 

Intresseanmälan utbildning Axema VAKA

Fyll gärna i intresseanmälan för vilken utbildning och vilken ort du är intresserad av så kontaktar vi dig så snart vi kan genomföra våra ordinarie utbildningar igen: Intresseanmälan utbildning Axema VAKA>>